Lezing

‘Hoe zit het eigenlijk?

Betty Suurenbroek en Gerda Reijnders

Een levendige bijeenkomst over het samenspel in het menselijk lichaam

In deze presentatie vertel ik hoe we aan onze kennis van het menselijk lichaam komen, hoe het werkt en hoe het samenwerkt. Hoe we goed voor ons lichaam kunnen zorgen, wat er soms mis gaat en hoe het kan herstellen.

Gerda Reijnders speelt op haar trekharmonica bijpassende muziek en zorgt voor een aangename interactie met het publiek.

Samen zorgen we voor een informatieve en levendige bijeenkomst en komen luisteraars meer te weten over de bouw en werking van het bewegingsapparaat (het stelsel van botten, gewrichten en spieren).

Na afloop geven we tips mee over zitten en bewegen.

Mijn lezing samen met uw aanbod
Mijn lezing. Ik informeer uw cliënten, patiënten, leerlingen of gasten op een boeiende wijze  over het menselijk lichaam. Daarbij wandel ik door de geschiedenis van de anatomie en geef begrijpelijke uitleg van de werking van botten, gewrichten en spieren. Ik geef praktische voorbeelden van klachten en aandoeningen.  Gelardeerd met muziek! Mensen gaan naar huis met praktische en haalbare adviezen voor preventie en zelfredzaamheid.

Uw aanbod. Voor specifieke vragen van uw cliënten kunt u aansluitend een vragenuurtje of  een persoonlijke quick-scan aanbieden. Of een presentatie van uw diensten of behandelingen. Of…

Een presentatie op uw locatie
In uw fysiotherapiepraktijk, huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum, buurthuis, ontmoetingscentrum, Rotary, Probus, basisschool/middelbare school, sportclub, lokaal theater of bij u thuis.

Laat het me weten, ik zorg voor een programma/lezing op maat.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over een concrete invulling? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met mij op.